QUI SOM
Lluis Carles Ferrer
Soci fundador , Arquitecte - Urbanista
Carles Grau
Soci fundador , Pilot CPL-H, Pilot RPAS, CEO Aerolink

Salvador Donato
Soci fundador, Licenciat Belles Arts Audiovisuals, Pilot RPAS

Airdron Projects és una empresa habilitada com a Operadora de RPAS (Drones) per l’Agència Estatal de Seguretat Aèria (AESA).

Airdron Projects s’estructura en àrees d’activitat al capdavant de cadascú i ha un professional amb la titulació adequada per al desenvolupament complet dels respectius projectes:

  • Àrea d’Audiovisuals
  • Àrea de Promocions immobiliàries, d’activitats econòmiques i de paisatges.
  • Àrea d’Agricultura de precisió i medi ambient.
  • Àrea d’Inspecció d’edificis, instal·lacions i infraestructures.
  • Àrea de Topografia i seguiment d’obra.
  • Àrea d’Observació i vigilància.
  • Àrea d’Innovació.
QUÈ FEM

Airdron Projects és una empresa que elabora projectes tècnics en diferents àmbits de l’activitat econòmica, utilitzant els últims avanços en la captació de dades i imatges des del mitjà aeri, mitjançant l’ús de les tecnologies (RPAS). Remotely Piloted Aircraft Systems.

Airdron Projects desenvolupa solucions que aporten noves possibilitats per optimitzar els processos productius i comercials reduint costos mitjançant l’ús de drons.

Airdron Projects posa a la disposició del client un equip de pilots professionals i tècnics en cada àmbit d’activitat, per garantir una major comunicació i eficiència en el treball i en la interpretació de les dades i imatges obtingudes.

Disposem d’un equip de tècnics multidisciplinari, altament qualificat el que ens permet abordar amb profunditat i coneixement qualsevol requeriment.

Image module

Airdron Projects empresa Operadora de RPAS habilitada por AESA (Agencia Estatal de Seguridad Aérea) Nº de Registro 2016021242